noviembre 1, 2019 | 10:00 am noviembre 3, 2019 | 5:00 pm
Colera, Alt Empordà, Catalunya.

Indioma: Català / Castellano

(a continuación lo podrás leer en castellano)

Pelegrinatge-retir: L’Immens Blau.

A la Costa Brava, Catalunya.

1-3 de novembre 2019

 

 

Una caminada transformadora de 3 dies vora el mar,
seguint el camí de ronda de Colera al Port de la Selva.

 

Guiat per Xènia Ros i Gemma Polo

(grup limitat a 15 persones)

 

Practicarem L’art de caminar en senzillesa i silenci, deixant-nos interpel·lar pel mar i la seva profunditat. Pas a pas, sense pressa, escoltant el cos i respirant amb consciencia.

 

Paisatge i recorregut:
Del poble de Colera iniciarem el camí de ronda cap a al sud, passant per cales precioses i descobrint la natura salvatge del cap ras fins arribar al poble Llançà on farem nit a l’alberg. Amb la bellesa de la sortida de sol al cor iniciarem de nou el camí fina al Port de la Selva passant per racons paradisíacs on ens hi voldríem quedar per sempre. El tercer dia, després de fer nit a l’hostal, agafarem perspectiva enfilant-nos al coll de Perer per contemplar la gran bellesa que ens envolta fins arribar de nou a Llançà.

Un tast del que farem:
L’essència d’aquest pelegrinatge és la pràctica de caminar en sí mateixa com a viatge espiritual i transformador. La natura com a font d’inspiració i bellesa és la medicina clau d’aquest viatge. A més a més aquests són alguns elements addicionals del camí:

– Despertar-nos amb la sortida del sol.
– Combinar caminar en silenci i descansar durant tot el dia en contacte directe amb la natura.
– Compartir en cercle, cant meditatiu, moviment guiat i connectat.
-Propostes de connexió amb la naturalesa i el nostre interior: Qi gong, meditacions guiades, cant meditatiu, compartir en cercle.
– Moments de solitud i integració.
– Dormir en un alberg i un hostal on cuinaran per a nosaltres.

 

Sobre las facilitadores:

Us acompanyarem la Gemma Polo i la Xènia Ros; dues dones amants de la natura en estat salvatge i compromeses amb la via del Cor per a fer camí.

Gemma Polo: Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de meditació i descans profund amb Open Dharma des del 2002. Teòloga, pelegrina, poeta i mare, sempre ha reconegut la natura com la seva llar més íntima. Després d’haver estat monja catòlica i d’haver practicat zen, va viure 10 anys a l’Índia, aprofundint el seu camí. Va crear “Dharmaloca”, un eco-centre de retir al cor de la serra del Montsant.
Actualment viu a l’ Alt Empordà, prop del mar. www.gemmapolo.com

Xènia Ros: és professora de Qi Gong i terapeuta Gestalt, ha co-creat l’Escola de Qi Gong «Ona de Jade». La inquietud per a transmetre el respecte i la vinculació profunda a la Natura la va dur inicialment a treballar com a educadora ambiental al Parc Natural dels aiguamolls de l’Empordà i posteriorment a formar part del cercle de Remeiers i Remeieres de Catalunya. amb la intenció de seguir buscant camins de saviesa i espiritualitat units a la Terra. En aquesta profundització està participant com a docent al postgrau de la UdG «Valors i Significats Espirituals de la Natura». Com a dona del Mar porta endavant el projecte “Temple Blau” per vincular-nos de manera pregona a aquest immens blau, origen de vida. www.taosilvestre.com

 

Qüestions pràctiques:

-Caminarem de 3 a 5 hores cada dia.
-Els camins seran amb poc desnivell però el 3er dia pujarem al coll de Perer que es troba a 400 metres sobre el mar. T’animem a que surtis a caminar cada dia una estoneta per anar acostumant el cos.
-Caminarem carregant només les coses imprescindibles i el pícnic diari. Un cop formalitzis la teva reserva, rebràs una llista molt específica de l’equipament que suggerim que portis.
-El grup està limitat a un mínim de 10 i un màxim de 15 participants.

 

On i quan?

Aquest pelegrinatge tindrà lloc a la Costa Brava situada al nord de Catalunya.

Ens trobarem el dia 1 de novembre a les 10 hores a la platja de les portes de Colera: https://goo.gl/maps/KsB5StGzux5XVNqL9

Acabarem el 3 de novembre al voltant de les 17h a l’estació de tren de Llançà.
https://goo.gl/maps/L8tLeX8Bp1EjdFYF8

Si ho desitges pots arribar a Colera amb tren i marxar també amb tren des de Llançà l’últim dia. Si vens amb cotxe, diumenge podràs fer el trajecte amb tren de llançà a Colera per a tornar al punt de partida i recollir el teu vehicle.

Preu i inscripció:

El preu total és de 360 euros, que inclou les dues nits d’allotjament, tots els àpats, una assegurança que cobreix tota l’activitat, i l’acompanyament de la Xènia i la Gemma.

Si vols participar-hi, si et plau omple aquest formulari:
https://forms.gle/9FwrKozpm3nWWQJi7

Per reservar l’allotjament amb antelació i per assegurar el teu lloc al pelegrinatge, et demanem que facis una paga i senyal de 140 * euros abans del 15 d’octubre. Gràcies!

Envia’ns un correu electrònic un cop feta la transferència de la paga i senyal per fer-nos-ho saber.

Pots fer la reserva mitjançant transferència bancària al compte bancari de l’associació Open Dharma amb seu a Catalunya: ES31 1491 0001 2210 09539220 (Triodos Bank) afegint al concepte el vostre nom complet i pelegrinatge mar.
O a través de PayPal: https://www.paypal.me/OpenDharmaSpain

* Política de cancel·lació: En cas de fer la reserva i que després tinguis la necessitat de cancel·lar-la, et reemborsarem l’import complet abans del 15 d’octubre i la meitat de l’import després d’aquesta data.

Per a qualsevol pregunta o dubte, si et plau escriu-nos a:
pelegrinatgedelcor@gmail.com

Amb ganes de compartir aquest camí de gran bellesa.
Gemma y Xènia

La vora de la mar és sagrada. A l’asseure’ns, hauríem de pregar primerament a la deessa de l’oceà.
Sri Mata Amritanandamaji

 


 

RETIRO- PEREGRINAJE “EL INMENSO AZUL”

En la Costa Brava, Cataluña.

1-3 de noviembre 2019

 

 

Una caminata transformadora de tres dias a la orilla del mar, recorriendo caminos de ronda de la Costa Brava, desde Colera al Port de la Selva.

 

Acompañadas por Xènia Ros y Gemma Polo.

(grupo máximo 15 personas)

 

Practicaremos el sencillo arte de andar en silencio, dejándonos interpelar por el Mar y su inmensidad. Paso a paso, sin prisas, escuchando el cuerpo y respirando con conciencia.

Paisaje y recorrido

En Colera iniciaremos el camino de ronda hacia el sur, recorriendo preciosas calas y descubriendo la naturaleza salvaje del Cap Ras, llegaremos al albergue de Llançà donde pasaremos la noche. Con la belleza de la salida del sol en el corazón, iniciaremos de nuevo el camino pasando por rincones paradisíacos en los que desearíamos quedarnos para siempre . Al tercer dia, después de pasar la noche en un hostal, remontaremos poco a poco el collado de Perer donde podremos contemplar la gran belleza de la Costa Brava, hasta llegar de nuevo a Llançà.

La esencia de nuestra propuesta:

La esencia de este peregrinaje es la sencilla práctica de andar como viaje espiritual y transformador. La naturaleza, como Fuente de inspiración y belleza, sera la medicina clave de estos dias.

-Iniciaremos el dia contemplando la salida del sol.

– Iremos combinando el caminar en silencio con el descanso a lo largo del dia y siempre en contacto directo con la naturaleza.

–Compartiremos en círculo.

­­-Habrá propuestas de conexión con la naturaleza y nuestro interior: Qi gong, meditaciones guiadas, canto meditativo, movimiento guiado y conectado .

– Momentos de soledad e integración.

– Alojamiento en un albergue y un hostal (cena, desayuno y picnic incluidos).

Sobre las facilitadoras:

Os acompañaremos Gemma Polo y Xènia Ros, dos mujeres amantes de la naturaleza y comprometidas con el camino del Corazón.

Gemma Polo: acompañante espiritual y facilitadora de retiros de “meditación y descanso profundo” con Open Dharma desde el 2002. Teóloga, peregrina, poeta y madre, siempre ha reconocido la naturaleza como su hogar más íntimo. Después de haber estado monja católica y de haber practicado zen, vivió 10 años en la India, profundizando su camino. Creó “Dharmaloca”, un eco-centro de retiro en plena sierra del Montsant. Actualmente vive en el Alt Empordà, cerca del mar.

www.gemmapolo.com

Xènia Ros: es profesora de Qi Gong y terapeuta Gestalt, creadora de la Escuela de Qi Gong «Ona de Jade» (con Vèronique Piget). El deseo de transmitir el respeto y la vinculación profunda con la Naturaleza la llevó inicialmente a trabajar como educadora ambiental en el Parque Natural de los “Aiguamolls de l ‘Empordà” y posteriormente a formar parte del círculo de “Remeieres de Catalunya”, con la intención de seguir buscando caminos de sabiduría y espiritualidad en conexión con la Tierra. Actualmente esta participando como docente en el postgrado de la UdG «Valores y Significados Espirituales de la Naturaleza». Como mujer vinculada al Mar es impulsora del proyecto “Temple Blau” que nace con la intención de conectarnos de una manera profunda a esta inmensidad azul, origen de la vida.

www.taosilvestre.com

A tener en cuenta:

Cuestiones prácticas:

-Andaremos de 3 a 5 horas cada día.

-En general los caminos tendrán poco desnivell. El 3.º día subiremos lentamente el collado de Perer, que se encuentra a 400 metros sobre el nivel del mar. (Te animamos a que salgas a caminar un poco cada día para ir acostumbrando tu cuerpo).

-Andaremos solo con las cosas imprescindibles y el picnic diario. Una vez formalices tu reserva, recibirás una lista muy específica del equipaje que sugerimos que lleves.

-El grupo está limitado a un mínimo de 10 y un máximo de 15 participantes.

¿Dónde y cuándo?

Este peregrinaje tendrá lugar en la Costa Brava situada al norte de Catalunya.

Nos encontraremos el día 1 de noviembre a las 10 a.m. en la playa de Colera (La estación de RENFE se encuentra a cinco minutos):

https://goo.gl/maps/ksb5stgzux5xvnql9

Acabaremos el 3 de noviembre alrededor de las 17h junto a la estación de tren de Llançà.

https://goo.gl/maps/l8tlex8bp1ejdfyf8

Si lo deseas puedes llegar a Colera en tren y regresar también en tren desde Llançà el último día. Si vienes en coche, el domingo podrás hacer el trayecto en tren de Llançà a Colera para recoger tu vehículo.

Precio e inscripción:

El precio total es de 360 euros, que incluye las dos noches de alojamiento, todas las comidas, un seguro que cubre toda la actividad y el acompañamiento de Xènia y Gemma.

Si deseas participar, por favor llena este formulario:

https://*forms.*gle/*9FwrKozpm3nWWQJi7

Para reservar el alojamiento con antelación y para asegurarte una plaza, te pedimos que hagas un ingreso de 140 euros antes del 15 de octubre. Envíanos un correo electrónico una vez hecha la transferencia . pelegrinatgedelcor@gmail.com

!Muchas gracias!

Puedes hacer la transferencia a la cuenta bancaria de la asociación Open Dharma: ES31 1491 0001 2210 09539220 (Triodos Bank) añadiendo al concepto vuestro nombre completo y “peregrinaje mar”.

O a través de PayPal: https://www.paypal.me/opendharmaspain

* Política de cancelación: En caso de cancelar la reserva , te reembolsaremos el importe completo antes del 15 de octubre y la mitad del importe después de esta fecha.

Para cualquier pregunta o duda, por favor escríbenos a:

pelegrinatgedelcor@gmail.com

Con el deseo de compartir este camino de gran belleza.

Gemma y Xènia