febrero 2, 2019
Estudi de ioga Montsià, Sant Carles de la Ràpita, Catalunya

Llengua/Idioma: Català/Castellà

Taller vivencial amb Sophia Style i Gemma Polo
Dissabte 2 de febrer de 2019
Estudi de Ioga Montsià
Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)

La forma de l’espiral és un dels símbols més antics que existeixen. Reflecteix de manera senzilla i alhora profunda la dansa de la nostra vida, amb els cicles i moviments cap endins i cap enfora, d’introspecció i d’expansió, de transformació i de creació.

També ens parla del centre, del nostre centre, del lloc de quietud i plenitud que rau dins de cadascú. L’espiral ens convida una i altra vegada a tornar a aquest eix, a la llar o el santuari interior, i tenir cura de la nostra essència, d’allò que és invisible als ulls.

Cuidar l’essència significa mirar-nos amorosament, abraçar-nos tal com som i obrir-nos a escoltar la nostra veu més sàvia i autèntica, la veu del cor. Quan parem i dediquem un temps a viatjar cap endins, cap al centre de l’espiral, podem trobar infinitat de tresors.

Aquesta creació neix del desig d’acompanyar-te, des de la presència i l’amor, en el camí d’escoltar els missatges savis de l’espiral en aquest moment de la teva vida.

Emparades pel poder sanador de compartir en cercle, els elements principals que ens nodriran en aquest camí són la naturalesa i les seves metàfores, els arquetips femenins, els símbols i els rituals, el descans profund guiat, la creativitat i la connexió amb el cos.

En el viatge en espiral que et proposem amb aquest taller explorarem la força i el suport que ens ofereixen els arquetips:

* La transmutació de la Xamana. Per identificar i deixar anar allò que et carrega i fa nosa. Deixar anar el que ja no t’ajuda. Buidar-te i alleugerir-te.

* El bàlsam de l’Anciana. Per trobar i recordar l’essència d’allò que et nodreix. Connectar amb la font que et renova al centre de l’espiral.

* La vitalitat de l’Arquera. Per descobrir el plaer de ser sense aparentar i d’actuar sense empènyer. Acollir allò que t’omple d’alegria.

* La generositat de la Mare. Per tornar a oferir, crear i donar des d’un lloc genuí i abundant.

Quan tenim cura de la nostra essència, aprenem a cuidar l’essència de totes les coses, i els nostres dons esdevenen fruits per al món.

Aquesta proposta és oberta a dones de totes les edats i en qualsevol etapa vital.

Pot ser especialment adient i inspiradora per a tu si et dediques a acompanyar i tenir cura d’altres persones, ja sigui a la teva feina com a terapeuta, facilitadora, educadora, professional de la salut, emprenedora etc. o en l’àmbit familiar i personal.

Facilitadores: Sophia Style i Gemma Polo Pujol

En aquesta proposta hem unit els nostres camins i els fruits de l’experiència de molts anys acompanyant dones en la connexió amb la naturalesa cíclica i guiant retirs de meditació i descans profund.

Sophia es antropòloga, doula, escriptora i mare. Fa quinze anys que facilita cercles de dones a Anglaterra i Espanya per connectar amb la saviesa femenina cíclica. Creadora del projecte “Mujer Cíclica”, actualment acompanya i forma dones mitjançant tallers presencials i amb els cursos online “El Camino de la Facilitadora”, “Las Cuatro Lunas en Mí” i “Emprender con el corazón”. Comparteix recursos i inspiració sobre els cicles de la dona, els arquetips i els ritus de pas femenins. www.mujerciclica.com

Gemma es acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de meditació i descans profund amb “Open Dharma” des de fa quinze anys. Teòloga, apicultora, poetessa i mare, sempre ha reconegut la natura com la seva llar més íntima. Va crear “Dharmaloca”, un eco centre de retir al cor del Montsant, Tarragona, i el projecte “Cavalls per despertar”, amb el desig d’oferir un espai per reconnectar amb l’essència i emergir des del cor. www.gemmapolo.com

Testimonis de dones que han fet tallers i retirs amb la Sophia i la Gemma

“Ha estat un plaer extraordinari conèixer-vos. Agraeixo la vostra generositat per mostrar-vos tal com sou. La vostra escolta activa i senzillesa en els plantejaments han fet possible la comunicació energètica del grup. He vist les deesses que hi ha dins de vosaltres, i això m’ha ajudat a reconèixer la deessa que porto endins. Moltíssimes gràcies.” Nerea Esparza Vicente

“Em vaig sentir acompanyada amb molt amor, respecte i bellesa. La vostra facilitació va ser generosa i també respectuosa amb els espais els processos de cadascú. Em van agradar molt les dinàmiques, senzilles i alhora mobilitzadores i potents, amb què vam anar endinsant-nos cada cop més”. Melissa Castro

“Vull agrair-vos el vostre profund respecte cap als nostres processos, les nostres personalitats, les emocions… Això em va ajudar a respectar-me a mi també, a respectar les altres persones i tot el que va passar durant aquests dies. Per mi es va obrir una porta, hi ha un abans i un després d’aquesta experiència.”­­­­ Iris Vilaró

Informació pràctica

Data: Dissabte 2 de febrer de 2019

Horari: 10.00 – 14.30 i 16.30 – 20.00 (per dinar, compartirem el que portem entre totes les assistents)

Lloc: Estudi de Ioga Montsià. Carrer Vista Alegre 22. Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)

Preu: 95 euros

Les places són limitades i les confirmarem per ordre de reserva i inscripció.

Com pots reservar la teva plaça?

1. Posa’t en contacte amb Carolina Granero, de l’Estudi Montsià, per confirmar si queden places disponibles, per telèfon o per correu electrònic: 649618532 /estudideiogamontsia@gmail.com

2. Quan hagis confirmat si queden places, has de fer un pagament del 30% de l’import del taller (28,50 euros) abans del 21 de gener mitjançant una transferència bancària al número de compte següent, indicant el teu nom i el concepte “Cuidar l’essència”: ES62 3025 0900 8814 0003 9202

3. Uns dies abans del taller ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre les coses que hauràs de portar.
El mateix dia del taller podràs abonar l’import restant.

Gràcies pel teu interès en cuidar l’essència!

Amb ganes de compartir amb tu aquest viatge en espiral.

Sophia i Gemma